Workshopmenu

Vrolijk Atteljee verzorgt in de Freestyle Paintbar een groot aanbod aan schilderworkshops. 
Ter plekke kan een keuze gemaakt worden uit onderstaand workshop menu met uitzondering van de Freestyle Painting workshop die alleen te reserveren is op de data te vinden op deze website bij Freestyle Painting Workshop,
Enige wat jij hoeft te doen is een dag en tijdstip te reserveren op www.vrolijkatteljee.nl en wij garanderen je een gezellige creatieve ochtend/middag/avond!
Koffie/thee en versnaperingen inbegrepen. Je wordt volledig verzorgd :-).

Buiten ons vaste workshopmenu zijn er continu extra workshops. Deze komen op onze Social Media voorbij, dus like ons Facebook en Instagram account!

Locatie:
Alle workshops zijn geschikt voor jong en oud en vinden plaats in onze Freestyle Paintbar, Van Gijnstraat 11B te Rijswijk. Deze ruimte is maar liefst 800 m2 groot, waardoor we in deze Corona tijd heel ruim uit elkaar kunnen zitten. Iedereen heeft een eigen tafel.

Er gelden extra regels i.v.m. Corona.
Reserveren verplicht. Er vindt een gezondheidscheck plaats. Bij enige verkoudheidsverschijnselen of personen met Corona in uw omgeving: blijf thuis! Je wordt rechtstreeks naar jouw plek gebracht. Iedereen heeft een eigen tafel, de tafels staan heel ruim uit elkaar. Routing wordt gevolgd. 

De volgende workshops dienen van te voren worden aangegeven in verband met voorbereiding: Pop-Art, Acryl Pouring, Pastel op boekpagina, Zentangle, Tie Dye.